om friluftsplagg.se

Vi är en av Sveriges främsta sajter som samlar bäst i test-recensioner för friluftskläder och friluftsutrustning på ett och samma ställe samt erbjuder en komplett guide till att välja rätt friluftskläder till ditt nästa äventyr. Vi vill att det ska bli enklare för dig som konsument att välja i det breda utbud som alla butiker erbjuder.  

Vi som driver den här hemsidan är en glad friluftsentusiast som gillar i stort sett allt som har med utomhusliv att göra. Att ge sig ut, med en fullpackad ryggsäck, ett par bekväma kängor och vetskapen om att man ska få spendera några nätter ute i det fria slår det mesta.

Allt från en dagstur med goda vänner för att plocka svamp och bär till att vara ute i en vecka under kärva omständigheter skänker både glädje och inspiration. En sån sak som att efter en långt vandring få slå läger, packa upp sitt friluftskök och sen laga mat under bar himmel är bland det bästa vi vet. Såklart är omgivningen och själva resan det viktigaste men på senare år har vi börjat inse och uppskatta att vara rätt utrustade för äventyren. Dock utan att det går till överdrift ska sägas! Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder är en devis vi sannerligen lever efter.

Även om vi ser oss som glada amatörer har vi stor erfarenhet kring just friluftskläder och friluftsutrustning och har utifrån det byggt friluftsplagg.se. En sida med tips och guidning till, enligt oss, är de bästa produkterna för friluftsliv och vandring just nu. Friluftsplagg.se är en så kallad affiliate-sida med länkar till olika webbutiker, det vi har gjort är att vi recenserat och rankat våra favoritprodukter för att göra valet enklare vid nästa köp.

Vi hoppas att med vår hjälp blir ditt nästa köp inte så svårt och i slutändan att ditt nästa äventyr blir en mer behaglig och roligare upplevelse!